18. juli 2016

EN KORT OPPDATTERING...

Som sagt i forrige innlegg, blir det blogge-pause herfra på ubestemt tid, da vi trenger å bruke mer tid på en del andre ting. En kort oppdatering er imidlertid naturlig etter forrige innlegg, og en uke etter at Eirin brått havnet på sykehus forrige mandag kveld:

Vi takker for alle hyggelige kommentarer med gode ønsker for Eirin. De har alle blitt lest for henne på telefon hver dag, og hun ber meg hilse og si tusen takk for omtanke og oppmuntringer. Noe bilde av den sengeliggende pasienten med gips og omgitt av diverse slanger og instrumenter har vi droppet. Vi tar heller fram dette bildet, der hun i stedet er pergola-liggende med malekost og spann. Det er mer typisk henne!


Eirin ble operert lørdag kveld. Legen anslo på forhånd at operasjonen ville ta ca. to timer, men  de tre bruddene var så komplisert at det tok over fire timer før divers plater og bolter var på plass i ankelen. Etterpå har Eirin vært veldig sliten - utmattet er vel det riktige ordet. I tillegg har det vært en god del smerter, og hun har fått mye smertestillende. Så hun har vært ganske satt ut etter opeasjonen. Litt klarere i toppen i dag - mandag ettermiddag. Planen er at hun kommer hjem på onsdag, men det forutsetter nok at hun er i noe bedre form enn hva hun er for øyeblikket. I morgen skal jeg på hjelpemiddelsentralen og hente diverse utstyr til hjemmepasienten, og så får vi sammen ta en dag av gangen.

Igjen, takk for alle hyggelige hilsener!

Hilsen Lars - som hilser fra Eirin.

9 kommentarer:

 1. Så godt å høre at hun er operert! Det er i alle fall et lyspunkt i mørket! Nå kan det bare bli bedre får vi håpe for henne. Hils tilbake, og ønsk henne fortsatt god bedring!

  SvarSlett
 2. Fortsatt god bedring, godt hun har hjelp. Hilsen ingeborg

  SvarSlett
 3. En hård omgang må man sige. En dag af gangen lyder fornuftigt.
  Rigtig god bedring Eirin.
  Kh Lisbeth

  SvarSlett
 4. Men så förfärligt! Kom just hem från en uppkopplingsfri vecka på Gotland och möts av denna tråkiga nyhet. Stackars Eirin, hoppas verkligen att hon får god vård och läker utan fler problem. Hjärnskakning är inte heller att leka med. Det blir nog rullstol och vilostunder i skuggiga hörn i er fina trädgård en lång tid framöver. Hälsa henne och önska god bättring från oss!
  Stora kramar/Laila

  SvarSlett
 5. God betring til Eirin.
  Ha får ta fram tålmodet og finne rolige sysler ei tid framover.
  Hilsen Anne-Mari

  SvarSlett
 6. Hei!
  Så godt at operasjonen er overstått. Riktig god bedring.
  Anne

  SvarSlett
 7. Huff, så forferdelig! Stakkar Eirin! Du må hilse henne så mye og ønske god bedring! Trasig for dere begge dette, for det er jo alltid to sider av sånne saker. Lykke til med alt fremover.

  SvarSlett
 8. Uffameg, dette var jammen trist å høre. Masse god bedring til Eirin, håper hun allerede er blitt litt bedre og at hun kommer sterkere tilbake etter hvert!!

  SvarSlett