19. juli 2020

HAGE OG HYGGELIGE TILBAKEMELDINGER.....

Først et par bilder fra hagen nå  i dag:

 Stadig noe nytt som blomstrer i hagen. Her er en rosekattost.

Vi har tre yucca-palmer i hagen. Denne blomstrerfor første gang i år.

I tillegg til at Lars sin bok "Kunsten å lage en spennende hage" kan bestilles/kjøpes direkte fra oss/hagen, kan den nå også lånes på Halden bibliotek, og kjøpes hos Nordli/Køhn bokhandel i Storgata i Halden.

             

Boken er ikke en oppslagsbok om hagestell - slik mange hagebøker ofte er - der en kan bla opp på ulike kapittel-temaer og lese om hvordan ting gjøres i hagen. Den er mer en læreboki estetiske utforming av hagen - hagearkitektur, der kapitlene er organisert i en progressiv rekkefølge slik at de bygger videre på hverandre utover i boken.
(Boken selges fra hagen vår, eller kan bestilles herfra, og koster Nkr. 290 + eventuelt Nkr. 180 (i Norge) iembalasj/porto)

Onsdag den 01.07 ble boken omtalt i lokalavisen - Halden Arbeiderblad. Grei reportasje, men litt underlig at de beskjærer bildet slik at halvparten av boken, med tittel, blir borte, når poenget er boken - og ikke forfatterens nye sommerhatt! Men papiraviser - og særlig lokalaviser - er jo ikke slik de engang var, da journalister hadde tid til å sjekke eget manus, og  korrekturlesere dobbeltsjekket!.Nå går det heller fort og gæli.


Vi har solgt en del bøker. Vi har også fått noen bestillinger fra hageinteresserte dansker. Vi har jo, som de fleste sikkert vet, hentet mye inspirasjon fra "Danske haver" vi har besøkt. Hyggelig har det også vært å få positive tilbakemeldinger. Her er et par av dem:


Mann fra Fredrikstad:
Jeg synes boka er både smakfull, lettlest og interessant. 😃💐og dessuten er den et strålende resultat av, og bygger på, dyrekjøpt erfaring i egen hageutvikling gjennom 18 år.

Dame fra Follo:
 Forrige lørdag var jeg og en venninne på hagebesøk hos dere (jeg hadde vært der i fjor). Som alltid en flott opplevelse. Jeg kjøpte den nye boka, og søndag ble jeg sittende å lese, hele boka til ende.  Har begynt på runde nr 2 for det er mye å ta inn.  Boka ble en «eyeopner» utrolig interessant. Måtte innrømme at jeg nok har vært av de blomstergale, men etter å ha lest boka kan jeg (håper jeg) si at jeg er en av de hagegale. 
Boka har gitt meg kunnskap, perspektiv, inspirasjon, forståelse av hage på en ny måte. Ville bare si tusen takk til dere begge for en flott leseropplevelse. 
Hilsen en nyfrelst hagegal. 

Mange har spurt oss om vi skal ha åpen hage senere i sommer. Svaret er:

 Vi har lagt opp til å ha åpen hage lørdag 8. og søndag 16.august klokken 13 - 17. Det tas imidlertid både corona- og værforbehold. Når det gjelder det vi har kalt "Lysaften i høsthagen", som vi har hatt et par år, er vi usikre på om vi skal ha dette i år.  Dette vil vi midlertid komme tilbake til i midten av august.

Når det gjelder besøk, går det også ann å kontakte oss på: lars@hotmail.com

Sommerhilsen fra Eirin og Lars.10 kommentarer:

 1. Hei Eirin og Lars!

  Så gøy med sånne tilbakemeldinger! Boken min står i bokhyllen til roligere tider. Dumt med en sånn avisartikkel da! Ja, det går nok i fort og gæli i dagens aviser.
  Fortsatt god sommer!

  SvarSlett
 2. Tillykke med de flotte tilbagemeldinger.

  SvarSlett
 3. Hei Eirin og Lars

  Det er alletiders at få positiv respons.
  Billedet er måske lidt dumt klippet - men hatten er da fin og mon ikke de boginteresserede finder ud af det?

  Ha en dejlig ny uge

  SvarSlett
 4. Jeg er ikke færdig med bogen, men den er supergod, og jeg håber, at rigtig mange køber den.
  Tillykke med den flotte omtale.
  Mange hilsener Lisbeth

  SvarSlett
 5. Hej Eirin och Lars!
  Så trevligt med fina kommentarer om boken. Lycka till med den och trädgårdsvisningar.
  Ha det gott /Marika

  SvarSlett
 6. Hej Eirin och Lars!
  Så trevligt att få fina kommentarer om Er bok det är bara att önska Lycka till.Ha det gott/Margareta

  SvarSlett
 7. Dere har jo en praktfull drømmehage, og tilbakemeldinger på boka er som fortjent !

  SvarSlett
 8. Gratulerer med fine tilbakemeldinger på boken!

  SvarSlett
 9. Hei Eirin
  Angående ditt spørsmål på bloggen min. Hesleberg Gartneri i Asker har mange forskjellige sokhatter, og de sender i posten 😊

  SvarSlett