14. april 2014

Nydelig hjemme-påske....


Hjemmepåske er aldeles ikke så dumt! Den åtte år gamle gule Lawson-sypressen står i "full blomst". Vi har aldri sett den slik før. Den er bare helt utrolig vakker - særlig når sola skinner på den!

Og selvfølgelig innebærer hjemmepåske også en del besøk av både barn (i trettiåra!) og barnebarn. Her ligger Aurora og koser med fiskene i hagedammen. Sola skinner og gradestokken viser 12 grader. Drømmepåske synes vi. Hilsen fra oss, med ønske om god påske til alle  våre lesere.

Eirin og Lars

10 kommentarer:

 1. Hei. Den sypressen ser heilt nydleg ut. Fekk assosiasjoner til varmare strøk her eg sitte. Er det nye skudd og /eller kongledannelse som lager denne fine "blomstringa" ? Det er kosmed heime-påske og.God påske til dykk alle !!

  SvarSlett
  Svar
  1. Lurte på om det var blomst eller kongle vi også, siden det er første gang vi ser det. Fikk svar på Wikipeda : det er hannlomst ! Så nå vet vi det
   God påske til dere..

   Slett
 2. Ramlet tilfeldig innom bloggen deres via Hageblogger. Og her ble jeg sittende å skrolle og klikke og kikke og lese en laaaaang stund. Gosj, for en fantastisk hage dere har!!!
  Bloggen er dessuten svært informativ og inspirerende. Ser dere har Åpen hage-dager, og har merket meg datoene ;)
  Ha en finfin hagepåske - der på andre siden av fjorden.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelig kommentar, det var oppmuntrende!
   Du er velkommen innom, og ha en riktig fin påske.
   Eirin

   Slett
 3. Så flott den sypressen er! Nydelig med solskinn på den.
  Ønsker dere en god påske :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, takk. Og en riktig fin påske til deg også. Værutsiktene ser i alle fall supre ut for oss hageentusiaster her sørpå!

   Slett
 4. Så utrolig vakker Lawsonsypressen din er, jeg har aldri sett maken faktisk! Dere har en veldig koselig blogg, og det er alltid hyggelig å titte innom. Dere har en vakker hage, og til og med dam! Blodbeger er ikke så vanskelig som en skulle tro, så du må ikke gi deg. Den bør såes allerede tidlig i januar, for den trenger lang tid til å vokse seg til! Du kan faktisk også overvintre den om du har et kjølig sted!
  Nyt dagene i hagen!

  SvarSlett
 5. Lawson-sypressen var jo bare rålekker! Får håpe den gjentar seg selv :-)) Gode vårdager!

  SvarSlett
 6. Så flott blomstring på sypressen! Det har jeg aldri sett før. Blomstrer de sjelden og må opp i en viss alder først kanskje?
  Så koselig med barnebarn. Tenker det er stas med fiskene i dammen :)
  I år hadde vi virkelig en deilig påske.
  Ha en fin helg:)

  SvarSlett