10. mai 2014

Flott reportasje av hyggelig journalist...

Når en hyggelig journalist fra Sarpsborg arbeiderblad - nabobyen - spør om hun kan få lage et intervju med oss om hva en holder på med i hagen om våren, svarer vi selvfølgelig ja. At resultatet skulle bli en fire siders innholdsrik reportasje i forrige ukes lørdagsbilag hadde vi ikke helt sett for oss. Den var i tillegg velskrevet, og med mange illustrative bilder. Utrolig hvor mye journalisten hadde fått med seg i løpet av den lille praten og rundturen i hagen, mellom hageredskap, jordsekker og bøtter med ugress og søppel. Ikke så mange vakre ting å ta bilder av akkurat, så det var hyggelig å kunne "låne bort" et par av våre egne, slik at hun også kunne formidle hvordan det forhåpentligvis vil se ut i hagen når "våronna" er over. 

 Her er de to dobbeltsidene Klikk på bildene hvis du vil ha de større :Vi kan for ordens skyld nevne at det er pelargonier Eirin holder på med i drivhuset  (ikke begoniaer, som det står under et av bildene). Så, takk til journalisten for hyggelige intervjubesøk, og fin reportasje.
Vil du se andre reportasjer og omtaler av hagen vår, finnes det en del på sidene ÅPEN HAGE, og ÅRETS HAGE. Det kan også nevnes at det kommer en sommerreportasje fra hagen i ukebladet Hjemmet, en gang til sommeren.

Hilsen Eirin og Lars

4 kommentarer:

 1. Heisann :) Så morro! Dere er jo rene hagekjendisene! Min mor abonnerer på Hjemmet så den repotasjen må jeg få med meg. Fin søndag ønskes dere fra Tone og Eivind

  SvarSlett
 2. Så fin og innholdsrik reportasje! Det er så morsomt å se :) Håper dere sier i fra når dere dukker opp i Hjemmet så jeg kan skaffe meg et eksemplar.

  Jeg har forresten utfordret dere til å bli med i Humlestafetten på Moseplassen. Håper dere tar utfordringen og skriver et innlegg om humler/bier og hva vi kan gjøre for å hjelpe dem.
  Ha en fin ny uke!

  SvarSlett
 3. Så gøy :) Men så har dere en skikkelig oase av en hage også.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, vi opplever at vi har en oase...(selv med endel tujaer, som ga oss rask og fin skygge)
   I dag har vi virkelig nytt hagen!!

   Slett