30. juni 2014

STOR HAGEREPORTASJE I UKEBLADET HJEMMET....

Under overskriften "Hageparadiset i Sponvika", var det i forrige ukes utgave av ukebladet Hjemmet - Nr. 26/ 23 juni-2014, en stor reportasje fra hagen vår. Hele seks sider og 24 foto! Kanskje du allerede har lest den? Vi er veldig fornøyd med jobben de to journalistene Karen Elise og Lars Lindberg, har gjort, og synes at både tekst og bilder presenterte hagen vår på en veldig fin måte. Vi håper at mange Hjemmet-lesere vil bli inspirert av å lese artikkelen. 
Slik så de seks sidene ut: Du kan klikke på bildene hvis du vil ha dem større - og lesbare.

Hilsen fra Eirin og Lars

8 kommentarer:

 1. Så flott artikkel! Den må jeg lese skikkelig ved å kjøpe Hjemmet. Det ser ut til at dere har en skikkelig velstelt og hyggelig hage!

  SvarSlett
  Svar
  1. Fint at du likte artikkelen., og vi syntes vi har en hyggelig hage som det er godt å rusle rundt i.

   Slett
 2. Leste reportasjen, flott laget av en vakker, innholdsrik og velholdt hage :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk!
   Ja, vi syntes artikkelen var flott laget, og var en fin presentasjon av hagen vår, og akkurat nå har vi endelig fått skikkelig vanning, så det er frodig og fint.

   Slett
 3. Så artig med reportasje fra hagen! Den vil helt sikkert inspirere mange :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det håper vi, og det kan virke sånn på responsen. Hyggelig hvis folk blir inspirert til å gjøre ting i egen hage. Selv gleder vi oss til å bruke juli til å småpusle og kose oss i hagen.

   Slett
 4. Hei Eirin og Lars! Litt seint ute men håper det lar seg gjøre å få tak i et eksemplar av bladet! Veldig morro :) Det er ferietid på våre kanter og vi nyter morgenstundene i hagen og når det blir for varmt drar vi på sjøen. Det er helt fantastiske dager og de nytes til fulle. Blir ingen innetid og bloggtid, det får vi ta igjen til høsten når ny sesong skal planlegges.
  Vi er i Østfold uke 30 og da vil vi svært gjerne komme innom og hilse på dere og se den fantastiske hagen deres. Håper dere er hjemme og har mulighet for hagebesøk.
  Kos dere i hagen og ha en fortsatt fin sommer :)

  Hilsen fra Tone og Eivind

  SvarSlett
  Svar
  1. Det blir hyggelig! Vi ringer og avtaler på tlf.

   Slett