29. juli 2014

NYKOMMERE I HAGEN....

Så ble det enda en helg med stekende sol og intens varme. Med null vind, og grader godt opp på tredve-tallet var det så varmt at jeg nesten fungerte som vannspreder når jeg snudde meg litt brått. Eirin foreslo at jeg heller kunne legge meg under en busk og fungere som svetteslange. 

Og når gradestokken igjen begynte å krype over 25 grader tidlig mandag formiddag, droppet vi hagearbeidet, satte aircondition på 16 grader, og tok en kjølig biltur til Vestby planteskole utenfor Sarpsborg. En riktig behagelig tur, og med et veldig bra resultat: Fem flotte hage-nykommere, som venter på at vi skal finne ledig plass i hagen til dem: 

En Azalea "Millenium", en Azalea "Arneson Flame", en Larix Kaempferi "Stiff Weeper" - (Japansk henge-lerk), en oppstammet Salix helvetica - "ullpil" (?), og en Trochodendron Aralioides (et såkalt "Wheel Tree").

Det er slike turer som får oss til å tenke at de som hevder at "lykke ikke kan kjøpes for penger", umulig kan ha vært med på planteshopping i et spennende hagesenter!

Her er gartnerinnen sammen med sine nykommere:


Svett og lykkelig hilsen fra oss.

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med nykomlingene :) Plantekjøp= lykke!

  SvarSlett
 2. Flotte nye planter!
  Her har det også blitt litt nytt for å holde humøret oppe under tørken :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk.
   Ja det hjelper til på humøret. Vi følger bloggen din , men i sommer har vi ikke orket å sette oss ned ved noen pc, etter å stort sett brukt dagen på vanning, så det har ikke blitt noen kommentarer. Ha en fortsatt god sommer.

   Slett