3. august 2014

Hjertelig velkommen, og nyt "utsikten"...

Kommende helg, den 9. og 10. august har vi igjen hagen åpen for besøkende. 
Det norske hageselskap avholder sitt årlige arrangement "1000 Åpne hager" på søndagen, men vi har altså åpent for hageinteresserte både lørdag og søndag. Så har du lyst på en hyggelig hageopplevelse, eller inspirasjon og ideer til egen hage, så er du hjertelig velkommen, enten du har vært hos oss tidligere eller ikke. Det skjer jo stadig forandringer i hagen etter som årstidene skifter, nye planter kommer til, og nye ideer realiseres. Så det er alltid noe spennende å se. 


Rent praktisk kan vi fortelle at:
 Hagen er åpen kl. 13 - 17 begge dager. Besøkende kommer og går hele dagen, og det er parkering for inntil 4-5 biler på gårdsplassen.
Det er gratis entè, men de som har lyst kan legge "frivillig selvbestemt entrè" i "takk-for-meg-boksen" ved utgangen/inngangen.
Medbrakt nistemat/kaffe må gjerne nytes på hagens uteplasser. Hunder har desverre ikke adgang, og av hensyn til andre besøkende ønsker vi at det ikke røykes i hagen.
Vi har også denne gang satt fram en del overskuddsplanter fra hagen, som selges for en rimelig penge.


Vi gleder oss til besøk i helgen, og i skrivende stund ser det ut til at været vil bli helt perfekt for en hyggelig dag i hagen i Sponvika.


Utsikten fra steinbedet er upåklagelig!
 Hjertelig velkommen!
Hilsen Eirin og Lars.


4 kommentarer:

 1. Höres koselig ut! Håper dere får mange besökende (og neste år kanskje jeg bör ta ferie og dra hjem til Östfold når dere har åpent)
  Klem Nora

  SvarSlett
  Svar
  1. Det hadde vært hyggelig!! Vi har barn, barnebarn som ferierer noen uker noen uker om sommeren, på din kant i Sverige. Så kunne tenke oss å besøke dem neste år og evt få til et par hagebesøk, og syntes det kunne være spennende å se din hage. Eirin

   Slett
 2. Lykke til i helgen :)
  Jeg kommer til å passe på om jeg skulle være på deres kanter en gang... Har veldig lyst til å besøke hagen deres :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hadde besøk av noen fra Rukan idag som lurte litt på trær og herdighetssone, vi anbefalte dem å gå inn på bloggen din !! Tror kanskje det er tilnærmet samme hardførhet.( Vi bor jo ved kysten med et mye mildere klima. )
   Eirin

   Slett