15. august 2017

HAGETUR TIL JYLLAND...

Jeg har tidligere skrevet i blogginnlegg at Halden hagelag skal på spennende hagetur til Jylland/Danmark sommeren 2018. Da fristen for påmelding utløp den 10. august, viste det seg at det fortsatt var noen ledige plasser. Og disse tilbys nå til andre hageinteresserte som ikke er medlemmer av Halden hagelag.

Det blir en innholdsrik tur med besøk i alt 12 flotte hager. De fleste privathager pluss et par parker. Hagene er blant Danmarks aller vakreste og mest inspirerende! Turen går med buss fra Halden den 19. juni, og vi er tilbake i Halden den 24. juni på kvelden.

(Britta Uldums japaninspirerte hage er en av hagene vi skal besøke)

Pris pr.pers. i dobbeltrom er kr. 5940.- og i enkeltrom kr. 7260.- (Nkr.) prisen inkluderer buss (t/r), ferje Gøteborg Fredrikshavn (t/r), alle måltider bortsett fra en lunsj, overnatting på veldig bra hotell, og alle hagebesøk. Siden jeg er forholdsvis lommekjent i danska hager, har jeg hatt ansvaret for planlegging av turen, og skal være med som tur-kultursjef. 

(Besøk i den prisbelønnede hagen til Lone og Arne Astrup inngår også i programmet)

(Det gjør også Tambours hage - en privatlaget park på 25 mål...)

(...og Ina og John Andersens fantastiske hage utenfor Horsens.)

(I tillegg til flere hager, står også en hyggelig tur med veteranbåt på Silkeborgsjøen og Gudenåen på programmet.) 

For detaljert program, spørsmål og påmelding, kontakt Johan Strand, tlf. 481 14 966, eller mail: johan.strand@gmail.com  Skulle komme "langveis fra", og trenge en natts overnatting i Halden forbindelse med deltakelse,  kan vi til en viss grad være behjelpelige med dette. Vi kan i hvert fall garantere en kjempeflott tur til en meget god pris for den hageinteresserte! På Halden hagelag sin hjemmeside finnes også en link til programmet.

Hilsen Eirin og Lars, som synes det det ville vært veldig hyggelig om noen av våre blogglesere sikret seg noen av de ledige plassene.

4 kommentarer:

 1. Det høres jo ut som en fin tur, og håper at det blir fylt opp i bussen. Flotte hager som skal besøkes!

  SvarSlett
 2. Det hørtes jo veldig fristende ut ;-)) Regner med at dere får fylt opp bussen ja?!

  SvarSlett
 3. Spændende haver til den tur, håber du får alle ledige pladser fyldt op.

  SvarSlett
 4. Hei Eirin og Lars

  Det lyder som en rigtig god tur, Et godt program med store haveoplevelser.
  Mon ikke det bliver fyldt!

  Ha en dejlig dag

  SvarSlett