29. mars 2018

PUZZLER LITT- MENS VI VENTER PÅ VÅREN...

Vi har fortsatt bloggferie - venter på våren, og sender en rask, liten feriehilsen. 


Snøklokkene blomstrer i steinbedet. Men siden det fortsatt er for tidlig å begynne å pusle med ting  ute i hagen, er det fint å ha andre ting vi kan pusle med inne. Nå om dagen holder jeg (Lars) på med siste gjennomhang av mitt hagebok-manus, mens Eirin nyter varmen i solveggen, og  monterer sammen et strikket pledd.

 Om kvelden  hender det at vi rigger oss til ved spisebordet og pusler  noen  500 og 1000-biters puslespill. Kjempehyggelig å pusle  - mens vi venter på våren! Og i neste blogginnlegg satser vi på at det skal handle om pusling i hagen.

Eirin og Lars

9 kommentarer:

 1. Pusling er veldig koselig å holde på med, og jeg drev mye med det før. 1500 biter er i grunnen nok, men det er jo veldig moro å drive med bare ikke motivene inneholder for mye himmel eller hav ;)

  Pusling i hagen er enda bedre, men det er helt umulig her. Her har vi fortsatt 80 cm med snø, og den flytter ikke på seg heller. Våren er langt unna her :(
  Vi får håpe at det skjer noe snart :)

  Fortsatt god påske!

  SvarSlett
 2. Hej Eirin og Lars

  I ønskes også en glad påske herfra!

  SvarSlett
 3. Hej Eirin och Lars!
  Det är fint att ha annat att pussla och pyssla med, tills man kan komma ut i trädgården. Snödropparna är en bra början, snart är våren här.
  Ha en fin Påskhelg!
  Marika

  SvarSlett
 4. God påske - ja, vi venter på våren, men det lader vente på sig! Godt at have garn og brikker at pusle med.

  SvarSlett
 5. Hei Eirin og Lars.
  Kjempe med pusling. Har puslet mye opp gjennom årene. Det minker på snøen her, men enda litt igjen. Nå må vi snart få noe varme. Fortsatt god påske til dere.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 6. The Snowdrops are lovely to see. As for the puzzles, I haven't done one in a while, but always enjoyed them. Years ago I owned a summer cottage on a lake and we always had a puzzle on the go. Anyone who visited could add a few pieces and slowly it got finished.

  SvarSlett
 7. Jätteroligt, det är länge sedan jag la ett pussel. Borde kanske ta upp det igen. Här väntar vi också, fortfarande har vi snö och is i trädgården. Glad Påsk. Carita o Bertel

  SvarSlett
 8. Høres ut som dere holder på med spennende prosjekter begge to. Jeg har prøvd å lære meg å hekle i påsken (for å hekle pledd), men har innsett at med den tiden hver lapp tar spørs det om det blir noe. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett