7. august 2018

VELKOMMEN TIL ÅPEN HAGE....

Søndag den 12. august fra klokken 13.00 til 17.00 er hagen vår igjen åpen for besøk  av andre hageinteresserte, som synes det er inspirerende å se andre hager, og kanskje få noen tanker og ideer til sin egen hage. 

Også i år har vi åpen hage på sensommeren. Det er riktignok ikke vårblomstring en kan se nå om dagen, men det er både frodig og fortsatt fargerikt i hagen på denne tiden, med mye som blomstrer - blant annet våre tre vakre hibiskus som vi skrev om-, og viste bilder av i forrige innlegg. Om de blomstrer på søndag, vet vi ikke før på søndag, men vi håper det. Er du av de som er opptatt av hagens komposisjon og utforming - slik som meg selv, er jo hagen forsåvidt "den samme", og like inspirerende - året rundt!

Noen har kanskje sett hagen vår tidligere, og tenker: "Den hagen har jeg jo sett - i 2013". Vel, i hagen til de mest ivrige av oss skjer det stadig noe nytt, så også hos oss. Det er ingen grunn til ikke å ta turen innom igjen, for det har skjedd  mye nytt, og store forandringer også hos oss de par siste årene.

Det er gratis entrè, men de som har lyst kan legge noen kroner i "Takk for meg-boksen" ved utgangen. Vi setter fram kaffe + noe kalt å drikke + litt småkaker. Vi har også fortsatt en god del overskuddsplanter som selges for en rimelig penge.
Parkering på gårdsplassen, eller like i nærheten (100 meter herfra) - mot parkeringslapp (som du får av oss) i bilvinduet.

Når vi hadde åpen hage i juni hadde vi et skikkelig uvær med haggel og regn. Vi håper at godværet vil komme på søndag, men hagen vil være åpen uansett vær. Vi har eventuelt oppholdsplasser under tak- og varm kaffe på kanne...

NB! I lokalavisen stod det på mandag at vi hadde åpen hage til helgen den 18 og 19 juni, både lørdag og søndag. Det var skikkelig skivebom. Jeg vet ikke hvem som har tipset avisen om dette for oss? Det var i hvert fall et dårlig tips. Feil dato, feil måned, og feil dag, da det kun er søndag vi har åpen hage - ikke lørdag - denne gang.

Velkommen til hagebesøk
Eirin og Lars Bjerke
Korterødveien 62
Sponvika.


7 kommentarer:

 1. Such a beautiful garden, the scenery is absolutely stunning. I love the small pond and the greenhouse right next to it. Thanks for the share, have a fantastic rest of your day. Keep up the posts.
  World of Animal

  SvarSlett
 2. Jeg håper dere får mye besøk på søndag! Får håpe at værgudene er litt mer velvillige enn sist :)

  SvarSlett
 3. Hei Eirin og Lars.
  Dere er flinke til å åpne hagen deres. Det går ikke an å være så uheldig som dere var sist. Jeg håper dere får fint vær.
  Fin tirsdag til dere.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 4. Hei Eirin og Lars

  Alletiders at i åbner haven på denne flotte måde!
  Mon ikke mange lægger vejer forbi?

  Ha en dejlig aften

  SvarSlett
 5. Hej Eirin och Lars!
  Vad trevligt med öppen trädgård, det är fint hos er. Hoppas det blir fint väder och att ni får många besökare.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlett
 6. Tycker att komposition och anläggning är väldigt kul :) Och att en trädgårdsstruktur oftast framträder bättre höst, vinter än när vårblomningen är. Jag är i Oslo i helgen så det hade varit väldigt roligt om jag kunnat passera er på vägen mellan Göteborg och Oslo.

  Ha det gott! Carina

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det hadde vært hyggelig om du kunne. Og vi er helt enige i det første. Selve hagekomposisjonen og strukturen blir tydeligere når det ikke er så mange forstyrrende detaljer. Du er hjertelig velkommen.

   Slett