20. september 2018

LYSAFTEN I HØSTHAGEN...

     Det nærmer seg fredag den 28. september, og 
  "Lysaften i høsthagen"
Åpen hage - på en litt annen måte.


Denne kvelden vil vi holde hagen åpen for besøk, fra klokken 19.00 til ca. kl. 21.00. Nærmere 200 lamper, spotlys, lykter og lys langs hagens stier og mellom busker og trær, vil skape en magisk stemning.

Det blir fyr på bålplassen (hvis ikke for mye vind), og servering, av frukt, snacks, småkaker, kaffe, te, (med påfyll), eller et boks/glass brus, cider, øl eller vin (rød/hvit). Det kan bli både kjølig og vått i gresset på høstkvelden, så en bør sko-, og kle seg deretter. Vi må selvfølgelig ta vær-forbehold denne kvelden. Vi satser på brukbart vær, men blir det regn og møkkavær må vi nok dessverre avlyse. Slik det ser ut på langtidsvarslet, i skrivende stund, lover det bra.

Du vil  finne informasjon om hva som skjer, på denne bloggsiden i løpet av dagen/ettermiddagen den 28. Er du i tvil kan du ring 41001714 (Eirin).
Vi håper at vi - Eirin og jeg - ikke må sitte inne foran peisen for oss selv, og spise snacks og drikke brus denne kvelden.

Noe snøfall er nok litt for tidlig enda, men - som du ser - hadde det i så fall ikke gjort hagen mindre stemningsfull. Noen vakker blomsterhage kan vi  uansett ikke vise fram, men god stemning kan vi absolutt love. I tillegg har høstfargene også  begynt å innta hagen. (Bildet under er fra høsten 2016).

Det er ingen påmelding til arrangementet, men du må gjerne tipse oss på forhånd, hvis du tenker å komme. Denne kvelden vil vi ta kr. 40.- i èntre, som betales  til Eirin ved "kaffe-, og snacksbordet" nede i hagen.  For de som tenker å montere litt belysning i egen hage, kan det sikkert også være noen gode tips å hente. I det lille sommergalleriet i hagen, henger fortsatt tegninger, malerier og grafikk som jeg, Lars, har laget opp gjennom årene.


Så, hjertelig velkommen til oss, og en hyggelig kveld i høsthagen!

  Eirin og Lars.10 kommentarer:

 1. Hei Eirin og Lars.
  Dette høres veldig spennende ut. Hadde jeg bare bodd litt nærmere. Jeg skulle gjerne vært der. Her ryddes det. Lamper og planter blir ryddet innendørs. Meldt sterk storm med orkan i kastene. Her er det bare å stålsette seg. Lykke til med lysaftenen.
  Fin dag til dere.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
 2. Det ser jo så koselig ut! Veldig fint og stemningsfullt. De som kommer får jo se hagen på en annen måte enn i dagslys. Lykke til, og håper at mange kommer på besøk :)

  God helg!

  SvarSlett
 3. Hei!
  Det høres spennende ut. Lykke til! Anne

  SvarSlett
 4. Hei Eirin og Lars

  Det ser godt ud!
  Mon ikke vejret bliver bedre næste uge end det de lover denne helg?
  Held og lykke med arrangementet!

  Ha en dejlig aften

  SvarSlett
 5. Jeg prøver at forestille mig, hvor hyggelig og stemningsfuld en aften, det bliver. Jeg ville gerne have været med. Håber på godt vejr hos jer.

  Hilsen Elna

  SvarSlett
 6. Hej Eirin och Lars!
  Det ser så fint ut på bilderna, blir nog en fin upplevelse.
  Trevlig helg /Marika

  SvarSlett
 7. Å, så fiiiint!
  Stemningsfullt med lys i hagen :)

  SvarSlett
 8. Vilken bra idé, hoppas vädret blir perfekt.
  Lycka till!

  SvarSlett
 9. Hej Eirin och Lars
  Det låter så spännande med en trädgårdsvandring i en upplyst trädgård vi får hoppas att vädret var som Ni önskade.Det ser så fint men även spännande ut när det lyser i trädgården när mörkret fallit.Ha det gott/Margareta

  SvarSlett