12. desember 2021

NOE Å SE FRAM TIL TIL ...

 Lite nytt å melde herfra, bortsett fra en god nyhet: Mange - kanskje de fleste - teller dagene fram mot jul, og føler på at de kanskje  begynner å få litt dårlig tid. 

For egen del (Lars) har jeg fått for vane å heller telle ned mot at det snart går mot lysere tider, SOLSNU.  Jeg synes vinteren kan være både mørk, kald og tung, selv uten  pandemi og tilnærmet isolasjon. Men om halvannen uke begynner det å bli "lengre" dager, og vår-fornemmelsen er ikke veldig langt borte. Det synes jeg er en superbra julepresang - akkurat det jeg ønsker meg! 

Skulle noen av hagebloggens lesere fortsatt ha behov for en  hard pakke til en hagevenn, tillater jeg meg å foreslå boken (jeg har skrevet) "Kunsten å lage en spennende hage" - som handler mest om hagens planlegging og  estetiske utforming, mer enn om stell av det som befinner seg i den. Altså mer om hagens arkitektur enn om stell av det som er i den. Mer enn 300 sider og ca. 360 bilder og illustrasjoner.

 Tidligere ble boken sendt som brevpost. Nå sender jeg den som Norgespakke, og med digital forhåndsfrankering, blir porto nå kun kr. 70.- og ikke 143.- som det var tidligere (porto og emballasje). Med fortsatt kr. 290.- for boken blir totalsummen kun Nkr. 360.-  Boken sendes så snart betaling er registrert på konto eller vipset til Eirins telefon 41001714, og vi har mottatt sms eller mail: eirin-lars@hotmail.no med fullt navn og adresse.

Selv om det fortsatt er noen dager igjen til julaften, ønsker vi lesere og bloggvenner 

en  riktig hyggelig jul 

Eirin og Lars.

3 kommentarer:

 1. Det er dejligt, at lyset snart kommer tilbage, selv om jeres have er lys og fin med masser af sne.
  Jeg håber på et godt salg af bogen. Jeg er meget glad for mit eksemplar.
  Mange hilsener Lisbeth

  SvarSlett
 2. Jeg fik jo din skønne bog sidste år til jul, og har megen glæde af den, men jeg vil godt tilslutte mig dit gode ønske om at få lyset tilbage! Om ikke andet så bare en enkelt lille solstråle ind imellem...

  God jul og rigtig godt nyt år til jer!
  Hilsner fra Ulla

  SvarSlett
 3. Jeg vil også ønske jer en rigtig glædelig jul. Her har solen skinnet i dag, så vi har næsten taget forskud på vintersolhverv. Jeg har jo din bog, men mon ikke der er andre, der får lyst til at købe den. Jeg kan i hvert tilfælde anbefale den. Mit eksemplar er allerede godt brugt.

  Hilsen Elna

  SvarSlett