21. januar 2022

NÅR BITENE FALLER PÅ PLASS ...

Glatt, kaldt, dyr strøm, koronarestriksjoner, verkende ledd og ull-stilongs, .... Joda. Skal ikke klage. Det kunne helt sikkert vært mye verre!!! Men i dag kom i hvert fall en stor eske med høyst etterlengtet  "antidepressiva-medisiner" i posten.


 Ja, du leste riktig. Åtte esker med til sammen 9500 små puslespill-tabletter i esker på 1000 + 1000 + 1000 + 1000 + 1000 + 1000 + 1500 + 2000. Med både fulle garnkurver og passe store  daglige doser puslespilltabletter skal vi forhåpentligvis vi holde ut noen uker til  - forhåpentligvis helt til våren? Supert for en som ikke strikker og ikke liker å ha fokus på rett og vrang... 


Har nettopp sittet og gått gjennom alle de "gamle" bildene som ligger og opptar plass på PCen, og slettet mer enn 1500 "pene bilder". Fant også noen som muligens ikke har vært vist i denne bloggen tidligere, og som umiddelbart skapte vårlengsel.  Her er noen av dem:
  


   

Når vi ikke kan begynne å pusle ute i hagen, får vi heller pusle inne på spisebordet.

Eirin og Lars.


13 kommentarer:

 1. Ja, det er med at finde på noget her i vinteren, der er ekstra kedelig i år med coronarestriktioner. Det lader til, at I har fundet god medicin. (Jeg læser bl.a. lidt i Lars' fantastiske bog.)
  Og I har vel nok meget at glæde jer til, kan jeg se på de dejlige billeder. Det er helt synd, at de skal slettes, men jeg kender det - samme busk fra flere sider mange gange i løbet af et år ER for meget :-D
  Mange hilsener Lisbeth

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi (Lars pusler mest) pusler og legger planer om forenklinger i hagen. Det er nødvendig:-) Og, det hender vi tenker at lite hus og liten hage hadde vært litt enklere.
   Det er veldig mye som ikke ble gjort sist høst fordi Lars ble dårlig allerede i august, så det er mye som må gjøres senvinter/tidlig vår.
   Vi har nok flere bilder igjen enn de vi har slettet:-)
   Nå gleder vi oss over sol og lysere tider, og kjenner det kribler litt etter å komme i gang.
   Ha en fin uke/Eirin

   Slett
 2. Hej Eirin och Lars!
  Det ser ut att vara pyssel till många veckor, kanske ända tills det är dags att komma ut i trädgården igen. Hos mig kommer stickningen fram på hösten då trädgården packas in. Vackra trädgårdsbilder som får en att tänka på allt fint vi har framför oss.
  Ha en trevlig helg /Marika

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Marika.
   Mange puslespill, så det spørs vel om vi (Lars) rekker det før utesesongen starter:-)
   Jeg strikker ikke så mye nå, men det har blitt soen selbuvotter og pledd.
   Nå som dagene blir stadig lengre og lysere, begynner det å krible litt etter å komme i gang igjen i hagen.
   Ha det godt/Eirin

   Slett
 3. Svar
  1. Takk:-) Det blir nok mindre framover når det blir kortere kvelder, og mulig å gjøre noe ute/Eirin

   Slett
 4. Jøss, for et enormt stort puslespill.
  Hagebildene er jo aldeles nydelige :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjekt å ha noe å gjøre, når kroppen ikke spiller helt på lag:-)
   Vi lengter etter å sette i gang ute nå som dagene blir lengre, og sola har begynt å varme Litt:-)

   Slett
 5. Jeg har moret mig hjerteligt over dit indlæg :) Her er lige et lille tips: Hvis det er for let for dig at lægge puslespillene, kan du jo bare blande alle 9.500 brikker, så har du arbejde, til den ny havesæson går i gang.
  Hvad med fruens strikketøj, skal vi ikke se en lille smagsprøve på hendes arbejde?
  Dejlige billeder fra jeres have, de sætter gang i forårsdrømmene.

  Hilsen Elna

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tipset !:-) Men da tror jeg nok at vi måtte ha tilbrakt sommeren inne :-)
   Vi får legge ut et bilde av fruens strikketøy i neste innlegg. Det ble selbuvotter i høst.
   Ellers kjenner vi at lysten til å starte i hagen igjen vokser når vi får dager med sol, og dagene stadig blir lengre (halvannen time i dag).
   Lars og Eirin

   Slett
 6. Ser vi har flere felles hobbier. Mannen min og jeg legger også noen puslespill på vinteren. Dere har veldig fin hage - jeg har jo vært innom en gang dere hadde åpen dag. Vi pusler også i hagen og nå har vi planlagt mange nye prosjekter. I tillegg forsøker vi oss litt på YouTube. Håper dere tar en titt på den nye websida vår, bliderud.com.

  SvarSlett
 7. This is a great motivational article. In fact, I am happy with your good work. They publish very supportive data, really. Continue. Continue blogging. Hope you explore your next post
  wordpress
  blogspot
  youtube
  ភ្នាល់បាល់បក

  SvarSlett