8. desember 2022

SNART TAKK FOR OSS ...


 Den vakre høsten forsvant og den like vakre vinteren overtok. Forsvinner gjør også vi om få dager, i hvert fall fra hus og hage i Sponvika, for å overta bolig i Lillestrøm.

Vi rydder, vasker og pakker. Garasje og lånt kjellerbod er full av sikkert 100 store pappesker, hagemøbler m.m. som sammen med møbler, vaskemaskin  og mye annet, blir hentet av flyttebil om en drøy uke.

Kaos i alle rom, siden vi solgte først, og kjøpte etterpå.
Det blir helt klart julepynt-fri pappeske-jul med borte-middag og påfølgende utpakking og rydding. Ser frem til et roligere liv med vaktmester, og alt på en flate.

Eirin og Lars.20 kommentarer:

 1. Uha hvor ser det bekendt ud, alle de papkasser. I kommer til at savne jeres smukke udsigt, jeg kommer også til at savne min, men jeg får heldigvis en ny.
  God flytning

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi kommer til å savne utsikten, men får også en ny:-)
   Lykke til med flytting for dere også!

   Slett
 2. Ja, alle som har flyttet både en og flere ganger kjenner seg igjen i bildene deres :)
  Kaoset vil bli bedre på sikt. Lykke til i ny bolig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er nok kjent for de fleste som har flyttet:-) Det blir nok pappesker en stund framover...Vi er spente på veien videre. Ha en riktig god jul.

   Slett
 3. Lykke til og riktig god jul. Håper å høre mer fra dere etter flyttinga også. Hilsen fra Liv

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Det blir nok en jul i pappesker, men adventsstake og stjerne er ikke pakket, så litt jul blir det. Vi får gjøre som klatremus og gå på besøk:-)
   Ha en riktig god jul/Eirin

   Slett
 4. Jeg må sige jeg foretrækker billederne fra haven frem for de 'indvendige' billeder! Flytninger er noget af det værste jeg ved, og skal faktisk bare overstås, og så kan I holde jul i det nye på toppen af en flyttekasse:-) Men jeg håber virkelig I kommer til at trives i lejligheden og glæder jer til et stille og roligt nyt år!
  Her slutter et dejligt langt og skønt have-eventyr, og jeg siger jer tak for indsatsen og formidlingen både på bloggen og i Lars' bog! Det har været spændende at følge jer i jeres have-liv.

  Rigtig god jul!
  Hilsner fra Ulla

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi foretrekker nok også bildene fra hagen:-)
   Tror nok det blir mye pappesker i julen, men det blir deilig når denne prosessen er over. Det har vært noen flotte år her, men vi skjønner at det er på tide med en forandring, og at det er klokt å flytte mens vi er i stand til å gjennomføre det.
   Takk for hyggelig ord om hagen og Lars sin bok.
   Vi kommer nok til å kikke innom bloggen din når livet roer seg litt.
   Ha en riktig god jul. Lars og Eirin

   Slett
 5. Det ser unægtelig en smule uoverskueligt ud. Mon ikke I glæder jer til den dag flyttebilen endelig kommer. Det må være sjovere at pakke ud og begynde på en frisk et nyt sted, som det må være at gå og sortere og pakke ned - og bo midt i al flytterodet.
  Heldigvis bliver det jo jul den 24. december, uanset hvor langt I er kommet med udpakningen. Jeg gætter på, at der er pyntet fint op, der hvor I skal fejre jul, så det skal nok blive en god jul.
  Jeg glæder mig til at se billeder fra jeres nye hus og omgivelserne.
  Hav det gost!

  Hilsen Elna

  SvarSlett
  Svar
  1. Det oppleves ganske uoverskuelig her og nå:-) Men alle vinduer i huset er "pusset", og huset er vasket innvendig, og tepper er renset, så vi begynner å se lyset i tunnelen, og ser fram til å komme inn i ny bolig. Selv om de blir en jul i pappesker, blir det spennende å se hva vi får plass til, og hvordan vårt nye liv blir.
   Vi skal feire jul i et skikkelig julepyntet hjem sammen med barn og barnebarn. Kun 10 min å kjøre! Så vi drar nok litt på besøk i utpakkingen...
   Dere må ha en riktig god jul:-) Lars og Eirin

   Slett
 6. Hej Eirin och Lars!
  Hoppas allt går bra med flytten och att ni kommer att trivas bra i ert nya hem.
  God Jul! / Marika

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Litt kaotisk nå. Vi håper vi kommer til å trives:-)
   Ha en riktig god jul/ Eirin

   Slett
 7. Held og lykke med flytningen og rigtig god jul!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det:-) Vi håper på et litt roligere liv.
   Jeg har hatt stort utbytte av å følge bloggen din:-)
   Kommer nok til å kikke innom når ting faller på plass/Eirin

   Slett
 8. Ja, vaktmester det skulle en hatt. Lykke til med flyttingen. Ha en fortsatt fin søndagskveld, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
  Svar
  1. Det blir bra med vaktmester, og å slippe å klatre i stige:-)
   Men, hagen og sjøutsikten kommer vi nok til å savne...
   Ha en riktig god jul/Eirin

   Slett
 9. Hei dere! Det er vemodig å skifte et liv med et nytt. Jeg vil tro at lukta fra salt sjø, vil være et savn. Nitelva er ikke helt det samme, men den er vakker. Landskapet på Romerike er vakkert. Hadde en elev en gang som plutselig skjønte forskjellen på Romerrike og Romerike. Lykke til med trivselen på Romerike! Ha det godt! Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Ja, vi vil nok savne lukta av salt sjø, utsikten og huset. Men vi flyttet mens vi var i stand til det. Det har vært en stooor jobb. Men nå er vi inne i ny bolig med ny utsikt, og en aldri så liten hageflekk.
   ( forskjellen på Romerriket og Romerike er vel noe du alltid vil huske :-) )
   Godt nytt år.

   Slett
 10. Hei Eirin og Lars!
  Nå har dere sikkert forlatt hus og hage i Sponvika. Det må være utrolig rart, vemodig og litt spennende med et "lettere liv". Nå kan dere kose dere med helt andre ting enn f eks å luke.
  Håper dere får det fint og trives i nye omgivelser.
  Lykke til!!
  Fra Turid og Einar

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi har kommet inn i ny bolig, men mye står på lager. Måtte bare få ting ut av huset før overtagelse, og hadde ikke mulighet for å sortere på slutten. Tror prosessen som tok litt tid, hjalp oss til å avslutte i Sponvika. Vi var inne 21.12 , feiret jul på Skedsmo, og så fikk Lars corona, og har vært skikkelig syk, og er fortsatt dårlig. Tror jeg overtar nå.:-(
   Vi tror vi kommer til å trives her, med to terrasser og en liten hageflekk.
   Vi har utsikt og opplevelsen av "luft" selv om vi bor veldig sentralt:-)
   Ha det riktig godt Lars og Eirin

   Slett